Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/includes/class-cookie-law-info.php on line 871

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/includes/class-cookie-law-info.php on line 871

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/includes/class-cookie-law-info.php on line 872

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/includes/class-cookie-law-info.php on line 872

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/includes/class-cookie-law-info.php on line 873

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/includes/class-cookie-law-info.php on line 873

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/nieuwsredactie/public_html/wp-content/plugins/webtoffee-gdpr-cookie-consent/public/class-cookie-law-info-public.php on line 412
Hulpdiensten treffen lege auto in de sloot aan - NieuwsWesterwolde
NieuwsWesterwolde
Groningen

Hulpdiensten treffen lege auto in de sloot aan

Musselkanaal – In Musselkanaal hebben de hulpdiensten in de nacht van donderdag op vrijdag 22 mei een verlaten Caddie aangetroffen in een sloot langs de Zuider Kanaalweg.

De bestuurder van het voertuig was al vervlogen. Diverse hulpdiensten waaronder de duikers en het hulpverleningsvoertuig uit Emmen konden weer retour nadat ze ter plaatse waren gekomen en een lege auto aantroffen. De politie onderzoekt wie er die avond in het voertuig heeft gereden.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press
Laden....

Meer nieuws

Brandweer neemt nieuw telefoonnummer 0900-0904 in gebruik

NieuwsRedactie

Bestuurder ziet voertuig over het hoofd in Ter-Apel

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!